Memmingen A7

Een hotel onderweg Memmingen of overnachtingshotel Memmingen langs de snelweg A7. Veel vakantiegangers die door het zuid Duitse Beieren rijden nemen hier een doorreishotel Ulm, B&B, Gasthof of pension onderweg van en naar hun vakantiebestemming in Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk of Italië. Wil je onderweg goedkoop overnachten langs de snelweg Memmingen (Duits: Autobahn) dan raden we de volgende hotels onderweg aan:

Allgauhotel Memmingen Noord, door 106 hotelgasten gewaardeerd met een 9,0.
Adres: Teramostrasse 31, Memmingen, Duitsland.
Dit 28 kamer tellend hotel onderweg zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen. Gasten: “lekker eten”, “gratis internet”, “grote kamers”.

Hotel am Suedring, Memmingen, Germany, door 27 hotelgasten gewaardeerd met een 7,0.
Adres: Pulvermühlstrasse 1, Memmingen, Duitsland.
Ligt aan de zuidkant van de ringweg rondom Memmingen centrum. Alle kamers zijn voorzien van verwarming, er is gratis draadloos internet en een sauna. Gasten: “heerlijk eten”, “goed personeel”, “schone kamers”.

Landgasthof Lowen Kirchdorf an der Iller, Kirchdorf an der Iller, Germany, door 77 hotelgasten gewaardeerd met een 8,7.
Adres: Kirchdorfer Straße 8, Kirchdorf an der Iller, Duitsland.
Dit overnachtingshotel ligt in het dorp Kirchdorf an der Illers in de deelstaat Baden-Württemberg, een kleine 20 minuten rijden ten noorden van Memmingen, dichtbij de Autobahn 7. Er zijn 10 kamers, gratis internet en een restaurant, waar heerlijk eten wordt geserveerd.

Memmingen is één van de vele steden in Duitsland die over een grote aantrekkingskracht beschikt. De belangrijkste reden waarom mensen er van houden om deze stad te ontdekken gaat uiteraard grotendeels schuil in de aanwezigheid van diverse cultureel uiterst interessante overblijfselen uit het verleden. Veel van de monumentale gebouwen van deze voormalige vrije rijksstad zijn ook vandaag de dag nog steeds te bezichtigen. Dat is echter niet de enige reden om deze plaats te bezoeken. Steeds meer reizigers houden er immers ook even halt onderweg naar hun vakantiebestemming. De centrale ligging van de stad Memmingen aan de A7 autosnelweg maakt het perfect mogelijk om hier even een nachtje te overnachten. Vervolgens kan je in één van de vele overnachtingshotels in de buurt niet alleen gebruikmaken van een comfortabele kamer, maar geniet je er ook nog eens van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

Overnachtingshotel Memmingen of aan de Autobahn 7 boeken

Wanneer je op weg naar je vakantiebestemming ergens wil overnachten wil je graag toch meteen al een beetje het vakantiegevoel krijgen. Wel, dat is in Memmingen zeker en vast het geval. De stad biedt je niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met enkele prachtige bezienswaardigheden, daarnaast biedt het haar gasten ook nog eens een ruim aanbod aan uitstekende hotels en zijn er veel fijne bars terug te vinden om ’s avonds nog even in te vertoeven. Ook met het aanbod aan hotels in de regio is helemaal niets mis. Mensen die houden van een groot aanbod aan faciliteiten zullen hier op hun wenken worden bediend, maar ook wanneer je gewoon voldoende hebt aan een eenvoudig en comfortabel overnachtingshotel vindt je hier ongetwijfeld dat ene overnachtingshotel dat perfect zal weten te voldoe aan jouw verwachtingen. Met de snelweg A7 (ook bekend als de Autobahn 7) tot slot om de hoek beschik je over ruim voldoende mogelijkheden om snel en op een comfortabele manier de rest van de reis naar je vakantiebestemming aan te vatten.

Plaats een reactie