München A8/A9/A95/A96

Een hotel onderweg München of overnachtingshotel München langs de snelwegen A8, A9, A95 of A96 in de Duitse deelstaat Beieren in Zuid Duitsland vinden. Veel vakantiegangers langs deze route nemen een overnachtingshotel, B&B, Gasthof of pension onderweg van en naar hun vakantiebestemming in Oostenrijk, Italië, Hongarije of Slowakije. Wil je onderweg goedkoop overnachten langs de snelweg (Duits: Autobahn) München dan raden we de volgende hotels onderweg aan:

  • Ibis budget München (voorheen Etap): Een goedkoop hotel, vlakbij de snelwegen en op 5 minuten rijden van het stadion van FC Bayern.
  • Motel One Munchen Zuid: Fantastisch hotel met veel faciliteiten volgens hotelgasten, vlakbij de grote snelwegen.
  • Aanrader! NH Munchen Unterhaching: Door hotelgasten gewaardeerd met een 8,6. Dit overnachtingshotel ligt vlakbij de snelweg A8.

Overnachtingshotel in München boeken

Motel One München Zuid E54De toeristische aantrekkingskracht van de Zuid Duitse stad zorgt er voor dat iedere dag opnieuw hier een heleboel mensen willen overnachten. Het kan daarbij gaan om mensen die een zakelijk gerelateerde reis ondernemen, maar uiteraard kiezen ook veel vakantiegangers er voor om hier even te vertoeven op weg naar hun vakantiebestemming. Het aanbod aan hotels in München en aan de A8, A9, A95, A96 of E54 autosnelwegen is hoe dan ook zeer uitgebreid. Je kan er zonder probleem een uitstekend hotel boeken met uitgebreide faciliteiten, maar daarnaast zijn er ook gewoon eenvoudige en toch comfortabele overnachtingshotels terug te vinden. Deze laatste bieden je de mogelijkheid om tegen een zacht prijskaartje een leuke overnachting te beleven en dat ook nog eens op een zeer gunstige locatie. Hoe dan ook, wanneer je in München of omgeving op zoek bent naar een geschikt overnachtingshotel om er te verblijven alleen, met je partner of samen met de kinderen, dan is dat absoluut geen enkel probleem!

München: ideaal voor een tussenstop

München, de hoofdstad van Beieren en meteen ook de derde grootste stad van Duitsland, krijgt jaarlijks heel wat reizigers over de vloer. München is niet voor niets één van de populairste en bekendste steden van Duitsland en dus oefent deze plaats een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers van over de hele wereld. Toch wil niet iedereen die deze stad bezoekt er lang blijven rondhangen. Voor velen is München dan ook slechts een tussenstop op weg naar hun vakantiebestemming. De centrale ligging van de stad aan de snelwegen A8 en A9 zorgt er in ieder geval voor dat je hier snel en zonder al teveel problemen een geschikt overnachtingshotel zult kunnen vinden. Over het algemeen heeft deze plaats dan misschien wel de reputatie behoorlijk duur te zijn, het is toch zonder probleem om een voordelig en toch ook comfortabel verblijfadres te vinden.

Plaats een reactie