Formule 1 hotel Duitsland

Formule 1 hotel Duitsland staat voor heerlijk uitgerust aankomen op de vakantiebestemming en/of onderweg lekker goedkoop overnachten in een doorreis hotel. Alle informatie, aanbiedingen om goedkoop een hotelkamer te boeken. De F1 hotels behoren tot internationaal hotelketen Accor.

Formule 1 hotel Duitsland: goedkope hotelovernachting in een F1 hotel

formule 1 hotel Duitsland

U bent onderweg naar Duitsland of op doorreis naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Italie, een ander land om te gaan genieten van een heerlijke vakantie, maar onverwachts verloopt uw reis minder soepel dan verwacht en bent u verplicht te overnachten. Dan biedt de Formule 1 hotel Duitsland de oplossing. U kunt zonder voor boeking al vanaf €25,- per kamer per nacht goedkoop overnachten. U bent van alle benodigde behoeften voorzien en het belangrijkste: het kost u haast niets! F1 hotels bevinden zich vrijwel door heel Duitsland. U kunt onderweg overnachten in diverse F1 hotels in (Zuid-) Duitse steden als Augsburg, Freiburg im Breisgau, Ingolstadt, Kempten im Allgäu, Memmingen, München, Nürnberg, Regensburg, Rosenheim en Ulm. Een groot voordeel van de Formule 1 hotels is het gemak dat ze langs de snelweg liggen. U kunt dus eenvoudig de autobahn af slaan en een goedkope overnachting boeken om uw reis de volgende dag voort te zetten.

F1 hotel Duitsland of toch Formule 1 hotel?

Een aantal Formule 1 hotels zijn sinds een aantal jaren gerenoveerd. Deze doorreis hotels heten sindsdien F1 hotel. Accor Hotels heeft onder andere het concept en de huisstijl gedeeltelijk veranderd. Het is niet geheel bekend waarom Accor hiervoor gekozen heeft. De kans is groot dat het gewoon tijd voor vernieuwing was. Bovendien stond niet ieder F1 hotel goed bekend in Duitsland. Dit zou ze een nieuwe boost moeten geven om meer klanten in de toekomst te trekken. De nieuwe huisstijl gaat schuil onder dezelfde lettertype, maar met een aanpassing van de achtergrond kleur. U zult de F1 hotels dan ook ogenblikkelijk herkennen zodra u erlangs rijdt.

Neem een overnachtingshotel onderweg naar uw vakantie bestemming

Bij Formule 1 hotels is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere dagen te overnachten. Veel mensen maken hier dan ook gebruik van aangezien een overnachting erg goedkoop is. Bovendien bevinden de meeste Formule 1 hotels zich in steden met veel bezienswaardigheden, zoals München dit heeft. Zo bezoeken veel mensen het ‘München Residenz’, een enorm paleis dat zich bevindt in het centrum van München. Deze manier van cultuurvakanties zijn momenteel zeer populair onder jongeren die er goedkoop tussenuit willen. Al met al zijn de F1 hotels in Duitsland de oplossing voor een goedkope overnachting! Of u nu op onderweg voor een zakenreis of vakantie, u kunt de formule 1 hotels eenvoudig langs de snelweg bereiken. Bovendien kunt u er voor een spotprijs ontbijten!

Formule 1 hotels in Europa

Naast de goedkope hotels in Duitsland hebben ook andere Europese landen als Frankrijk formule 1 hotels. Zo heb je een een Formule 1 hotel Frankrijk in steden als Parijs en Lyon.

Zoals gezegd behoort formule 1 hotel Duitsland tot de hotelketen Accor. Accor is een grootmacht op het gebied van hotels in Europa. Deze hotelketen heeft diverse hotels verspreid over heel Europa, waaronder ook de formule 1 hotels. Sinds 2007 zijn er al meer dan 373 hotels met 29.343 verschillende hotelkamers verdeeld over 14 landen in Europa. Formule 1 hotel Duitsland zijn goedkope low budget hotels waar u al vanaf €25,- per kamer per nacht goedkoop kunt overnachten. Deze hotels hanteren het ‘no frills-concept’. Dit is een concept waarbij alle extra’s van een dienst of product worden weggelaten. Het voordeel aan dit concept is dat zowel de aanbieder als de koper veel lagere kosten heeft. De kamer van een formule 1 hotel is dan ook zeer beperkt. U kunt enkel een bed, wasbak en televisie met wat lokale zenders verwachten. Sanitair als douches worden gezamenlijk door meerdere kamers gedeeld. Buiten overnachtingen wordt ook ontbijt aangeboden. Een overnachting is exclusief ontbijt, maar voor een meerprijs van slechts €3,50 kunt u in de ochtend ontbijten. De samenstelling van het ontbijt varieert per land. Om de kosten te beperken is het personeel van de receptie niet dag en nacht aanwezig. Het personeel is vaak alleen in de ochtend- en avonduren aanwezig. Om in te checken kunt u gebruik maken van het zelf-service systeem, u kunt hierbij betalen met uw creditcard.

Plaats een reactie