Snelweg hotels onderweg Duitsland

Zoekt u een snelweg hotel Duitsland? Wij hebben alle doorreis hotels onderweg Duitsland voor u op een rijtje gezet:Booking.com

Ieder jaar opnieuw trekken veel reizigers via de Duitse autobahn (snelweg) door Duitsland op weg naar hun vakantiebestemming. Wanneer u bijvoorbeeld uw zomervakantie wenst door te brengen in landen als Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Slovenië of Kroatië kunt u er haast niet omheen om door Duitsland te reizen. Gezien de afstand van uw huis tot de vakantiebestemming is het ook niet onwaarschijnlijk dat u er op een bepaald ogenblik voor zult kiezen om ergens te overnachten. In dit artikel laten we u kennismaken met enkele leuke snelweg hotels voor onderweg en geven we u een paar tips mee hoe u de beste en toch goedkoopste hotels langs de snelweg (Duits: autobahn) in Duitsland kunt vinden.

Hoe duur zijn snelweg hotels onderweg Duitsland?

Veel reizigers willen geen snelweg hotel onderweg boeken omdat ze bang zijn dat dit de kostprijs van hun vakantie aanzienlijk zal verhogen. Die vrees is echter onterecht. Hoewel er natuurlijk ook in Duitsland heel wat hotels langs de snelwegen gelegen zijn die een behoorlijk hoog prijskaartje vragen kan het ook echt wel anders. Een bekende keten die u regelmatig de kop zult zien opsteken zijn de Mercure Hotels. Mercure Hotels zijn onderdeel van de zogenaamde Accor Hotelketen waar ook Formule 1-, Ibis-, Ibis budget- en Novotel hotels toe behoren. Deze low budget snelweg hotels Duitsland staan er om bekend haar gasten te voorzien van een comfortabele overnachting in ruil voor een lage kostprijs. Voor enkele tientallen euro’s heeft u hier reeds een overnachting inclusief ontbijt. Het kan echter nog goedkoper, want ook bij onze oosterburen zijn zogenaamde Formule 1 hotel Duitsland terug te vinden. Deze goedkope low budget hotels leveren nog iets bescheidenere kamers, maar de kostprijs is dan ook navenant. Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop en degelijk snelweg hotel Duitsland voor een extra lage kostprijs kunnen ook deze doorreis hotels zeker en vast in aanmerking komen.

Hoe een snelweg hotel Duitsland boeken?

Stel dat u reeds ettelijke honderden kilometers achter de kiezen heeft en u er op een bepaald ogenblik aan denkt om een doorreis hotel op te zoeken. U zit natuurlijk in de wagen en beschikt niet altijd over de mogelijkheid om zomaar even een hotspot op te gaan. Wie weet heeft u wel helemaal geen laptop bij de hand en is surfen met uw mobiel ook geen pretje. Toch zijn er nog verschillende voor de hand liggende mogelijkheden om snelweg hotels onderweg Duitsland te boeken. De eerste mogelijkheid die veel mensen wel eens over het hoofd durven zien is de GPS. Beschikt u over een moderne GPS, dan is de kans immers erg groot dat deze over een database beschikt met hotels. U kunt vervolgens prima bladeren in een lijst met hotels of in bepaalde gevallen staat het logo van het hotel zelfs vermeldt op uw kaart. Zo is het natuurlijk nog eenvoudiger en vooral sneller mogelijk om een geschikt hotel te vinden om in te overnachten. Beschikt uw GPS niet over deze mogelijkheid, dan kunt u nog steeds halt houden bij een tankstation. Veel tankstations in Duitsland hebben boekjes waar de belangrijkste hotels voor onderweg in worden weergegeven of kunnen u voorzien van een speciale map. Zoals u ziet is het zeer eenvoudig mogelijk om degelijke en goedkope hotels onderweg te vinden.

Plaats een reactie