Hotel vliegveld Düsseldorf

Een hotel boeken op vliegveld Düsseldorf is goedkoper dan je denkt. Wij hebben hieronder een aantal overnachtingshotels, pensions, Gästehausen en appartementen voor je geselecteerd in de omgeving van de luchthaven:

Sheraton Dusseldorf Airport Hotel
Lohausen, Düsseldorf
Door 1277 gasten beoordeeld met eindcijfer 8,3

Voordelen van een hotel op vliegveld Düsseldorf

Hoe we het ook draaien of keren, Düsseldorf is gelegen aan één van de belangrijkste en tevens ook drukste verkeersknooppunten van Duitsland. Deze grote Duitse stad ligt ten zuiden van het Ruhrgebied, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Hoewel er door de jaren heen alles aan werd gedaan om de bereikbaarheid van de luchthaven zo optimaal mogelijk te maken en te houden kan een verkeersopstopping nog steeds voorkomen. Om dit risico zoveel mogelijk te beperken en zeker wanneer je nog nooit eerder vanaf het vliegveld Düsseldorf hebt gevlogen kan het zeker geen kwaad om te overnachten in de buurt van de luchthaven. Er zijn tot slot een groot aantal hotels van verschillende hotelketens rond het vliegveld Düsseldorf terug te vinden waardoor je absoluut niet noodzakelijk veel geld voor je overnachting hoeft te betalen en je precies dat ene hotel kan vinden dat perfect zal weten te voldoen aan je verwachtingen.

hotels vliegveld Düsseldorf en het centrum

Algemene informatie luchthaven Düsseldorf Airport

luchthaven Düsseldorf Airport ligt op ongeveer 8 kilometer ten noorden van het centrum van de gelijknamige stad en mag zich met gepaste trots de tweede grootste vliegveld van het land noemen. Maar liefst 180 bestemmingen worden vanaf de luchthaven aangevlogen en dat door in totaal 75 luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast is luchthaven Düsseldorf een hub van de bekende Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Gezien de enorme omvang van het grote aanbod aan bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen spreekt het voor zich dat ieder jaar erg veel mensen er voor kiezen om vanaf Düsseldorf naar hun vakantiebestemming te vliegen. Dat is ook niet meer dan normaal aangezien een groot aanbod aan maatschappijen het zeer eenvoudig mogelijk maakt om te vergelijken. Op deze manier kan je niet alleen in alle comfort, maar ook nog eens zeer goedkoop naar je volgende vakantiebestemming vliegen. Hoe dan ook, de grote drukte en de enorme omvang van het vliegveld Düsseldorf kan soms een grote indruk op reizigers nalaten. Steeds meer mensen kiezen voor ervoor om de avond voor hun vlucht reeds een hotel te boeken in de omgeving van de luchthaven. Op die manier willen ze het risico om hun vlucht te missen zoveel mogelijk beperken.

Plaats een reactie